Waarom DVD Perserij?
25 Jaar toonaangevend
Eigen DVD Fabricage
Uitstekende service
Afspraak is afspraak
Persoonlijke begeleiding
Super lage prijzen

Bedrukte dvd-r

Of u nu een groot aantal dvd's wil laten branden of persen, ze zien er stukken professioneler uit als u gekozen heeft voor een bedrukte dvd-r. Geen gedoe meer met speciale stiften en pennen om op uw dvd te kunnen schrijven. En ook eenvoudige etiketten en stickers behoren tot het verleden. Bij de DVD Perserij kunt u heel eenvoudig meerdere bedrukte dvd's laten maken. Maak een eigen ontwerp of laat ons met een creatief voorstel komen. Onze medewerkers zorgen voor een prachtige opmaak, op basis van uw wensen en voorkeuren.

Laat ons uw dvd bedrukken

De dvd waar u zelf al zo veel tijd en aandacht aan besteed heeft, komt het beste tot zijn recht met een prachtige dvd-bedrukking. Bij ons kunt u terecht voor allerlei verschillende druktechnieken zoals bijvoorbeeld offset, zeefdruk, thermisch en inkjet. Met name thermische bedrukking is een erg populaire methode. Wij maken hierbij gebruik van speciale thermische printers die een label kunnen maken dat krasvast en watervast is. Uw dvd-r zal er dan ook altijd schitterend uitzien. Deze druktechniek komt overigens  het beste tot zijn recht bij een ontwerp met kleurrijke afbeeldingen. Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van dvd's bedrukken? Neem dan contact met ons op voor aanvullende informatie.

Advies voor uw bedrukte dvd-r

De ene dvd is de andere niet en elk project vraagt dan ook om een unieke benadering. Samen met u gaan we kijken welke druktechniek het beste geschikt is voor uw situatie. Hierbij houden we de randvoorwaarden nauwlettend in de gaten. We kijken onder andere naar de hoeveelheid dvd's die de oplage bevat, het beschikbare budget en de bijpassende druktechnieken. U ziet het: wij zijn helemaal gespecialiseerd op het gebied van het bedrukken van dvd's.

Maak het compleet met een originele dvd-verpakking
Uw bedrukte dvd-r is helemaal compleet als deze voorzien is van een functionele en kwalitatief hoogwaardige dvd-verpakking. Maak een keuze uit de verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een jewel case, een kartonnen wallet, een dvd digi-pak of een Amaray box. Onze medewerkers kunnen u er alles over vertellen. Kom langs of neem eenvoudigweg contact met ons op!