Waarom DVD Perserij?
25 Jaar toonaangevend
Eigen DVD Fabricage
Uitstekende service
Afspraak is afspraak
Persoonlijke begeleiding
Super lage prijzen

BELANGRIJKE FEITEN / CD DVD PERSERIJ.

De CD perserij heeft al meer dan 23 jaar ervaring met digitale media. Of het nu gaat om cd persen, dvd persen, blu ray persen of USB sticks, iedereen kan bij ons terecht. U regelt de content. Wij doen de rest.

CD productie voor bedrijven

Veel grote bedrijven laten ons hun DVD persen of de DVD replicatie verzorgen. Bijvoorbeeld: Ziggo, KPN, Roto Smeets, Omroep Powned en taleninstituten. Wij helpen ze met de complete productie van CD's of DVD's met bijvoorbeeld handleidingen, filmpjes of cursussen. Ze komen steeds weer bij ons terug. Omdat ze krijgen wat we beloven. Omdat ze weten dat we met onze ervaring alle valkuilen ontwijken. En omdat ze graag met ons samenwerken.

CD persen voor sterren

Ook grote sterren laten hun CD's bij ons maken. Zoals bijvoorbeeld Van Kooten en De Bie. Of het  Telstar label van Johnny Hoes. U kent Telstar misschien van Doe Maar , Toontje lager , Frank Boeyen of Normaal en veel andere artiesten van dit caliber. 

CD perserij voor iedereen

Bij ons kan iedereen goedkoop een cd laten persen. En we geven uitgebreid advies. Want als je voor het eerst een CD wil laten persen, komt er veel op je af. En natuurlijk gaat er ook weleens iets mis. Geen punt: wij lossen het op. Zoals in elk vak waar je met mensen werkt, komen ook wij nog af en toe voor verrassingen te staan. U kunt erop vertrouwen dat wij ons er niet door van de wijs laten brengen, we regelen het gewoon.

Cd promotie & plugging

Juist bij het promoten - pluggen genoemd - komt onze ervaring en ons netwerk goed van pas. Wil je dat jouw productie op de radio komt? Of zelfs op TV? Of wil je dat iedereen jouw nummers legaal kan downloaden en delen met elkaar? Vraag ons naar de mogelijkheden, we helpen je graag!

Laat ons jouw CD of DVD maken. Topkwaliteit, snel en bovendien goedkoop!

Verrassing!
Stelt u zich eens voor: iemand stuurt u een cadeau. Het is een mooi klein pakje. Met van dat mooie glimmende papier eromheen. Paars van buiten en zilver van binnen, dat papier. En dan ook nog een lintje. U draait het eens rond in uw handen maar u kunt verder niet zien wie de afzender is. U maakt het pakje open. Tot uw verrassing zit er een USB stick in met alleen een logo erop. Dat logo kent u, het is van een leverancier. Onder het logo staan 2 woorden: Try me. Wat doet u?

Bedrijven willen scoren...

Of u nu voor een beursgenoteerd bedrijf werkt, of zelf onderneemt, u wilt scoren. Scoren bij opdrachtgevers, scoren bij relaties, of juist scoren bij personeel. De CD fabriek helpt al meer dan 15 jaar bedrijven om te scoren. Met CD producties. Of een complete eigen DVD, zodat de gebruiker zelf kan kiezen welke content hij wil bekijken. En natuurlijk ook met de fabricage van USB sticks. Zorgt u voor goede content? Dan regelen wij de rest: de fabricage, bedrukking, hoes, verpakking - alles wat u wilt. Alles in professionele kwaliteit. Zo kunt u uw relaties of personeelsleden verrassen. Bent u klaar om te scoren?

...of ‘gewoon' iets overbrengen

Misschien moet er bij uw product een USB stick met een handleiding. Of misschien stuurt u elke maand een nieuwe cursus op DVD naar leerlingen. Ook dan wilt u dat alles klopt en geregeld is. Vanzelfsprekend moet de techniek werken. Maar de uitstraling van de CD, DVD of USB stick moet ook passen bij uw bedrijf: de opdruk, de verpakking, eventueel het boekje. Bovendien zult u zien dat u hiermee ook beter scoort. Want een professionele productie betekent tevreden gebruikers, tevreden cursisten en dus tevreden klanten.

De kracht van tastbaar

Veel content kan natuurlijk gemakkelijk via een website toegankelijk gemaakt worden. Maar dan verliest u de meerwaarde van het tastbare. Met een CD , DVD of USB stick is de gebruiker even bezig. Als je de content daadwerkelijk op je scherm ziet verschijnen ben je nog steeds aan het ‘uitpakken'. De verassingservaring gaat door. Slimme bedrijven weten dat. Slimme bedrijven blijven verrassen. Slimme bedrijven doen zaken met de CD perserij..