Waarom DVD Perserij?
25 Jaar toonaangevend
Eigen DVD Fabricage
Uitstekende service
Afspraak is afspraak
Persoonlijke begeleiding
Super lage prijzen

CD dupliceren bij oplage tot 500 stuks

De een noemt het een cd dupliceren, de ander noemt het een cd branden. Hoe u het zelf ook wil noemen, de techniek is bij beide benamingen uiteraard precies hetzelfde. Bij de DVD Perserij zijn we al jarenlang gespecialiseerd in cd's maken. Niet alleen voor grote oplages maar ook voor oplages van minder dan 500 stuks. Bij de kleinere aantallen wordt dan ook steevast gekozen voor cd dupliceren, terwijl bij grotere projecten de techniek van cd persen moet worden ingezet.

Lage kosten bij het cd dupliceren

U kunt bij ons al vanaf €2,50 (per stuk en ex btw) uw cd laten dupliceren. U moet zelf wel de rechthebbende zijn van de cd. Gaat het om een audio-cd, dan kunnen wij de aanvraag richting Stemra voor u verzorgen. Profiteer bij de DVD Perserij niet alleen van onze lage prijzen, maar ook van onze uitstekende service. Tel daar de snelle levering nog bij op en u zult begrijpen dat er eigenlijk maar één plek is waar u moet zijn op het gebied van cd dupliceren.

Verschillende soorten verpakkingen voor uw cd

U kunt een gebrande of gedupliceerde cd op allerlei manieren bij ons laten verpakken. Of het nu gaat om een kartonnen hoesje, een speciale wikkel of een kleurrijke jewelcase: de keuze is enorm bij de DVD Perserij. Op die manier kunt u precies de juiste cd-verpakking kiezen bij het cd branden. En uiteraard volledig afgestemd op uw eisen en wensen en geheel passend binnen uw budget.

Cd dupliceren van hoge kwaliteit

Wilt u ook uw cd laten dupliceren door de DVD Perserij? Onze producties zijn altijd van de hoogste kwaliteit, terwijl de prijzen voor u uiterst laag blijven. Wij hebben enorm veel ervaring opgedaan op dit gebied de afgelopen jaren en we zijn dan ook al meer dan 20 jaar actief in deze branche. Of het nu gaat om enkele tientallen cd's of juist om honderden exemplaren: voor kwalitatief cd dupliceren kunt u het beste naar de DVD Perserij gaan. Wilt u ook meerdere malen een cd laten branden en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!