Waarom DVD Perserij?
25 Jaar toonaangevend
Eigen DVD Fabricage
Uitstekende service
Afspraak is afspraak
Persoonlijke begeleiding
Super lage prijzen

Cd persen

Cd persen bij de DVD Perserij

Bij de DVD Perserij kunt u uitstekend terecht als u uw cd wil laten persen. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in alles wat met cd persen en cd maken te maken heeft. In onze perserij kunt u terecht voor alle gangbare cd-formaten. Het maakt niet uit of er op uw cd audio, video of data komt te staan: bij de DVD Perserij persen wij uw cd in elke gewenste oplage.

Moderne apparatuur voor cd persen

Wij maken in onze perserij gebruik van de allernieuwste apparatuur en productietechnieken. De kwaliteit van onze producten is dan ook altijd hoog en daarbij kunnen we ook nog eens heel efficiënt produceren. Hierdoor kunnen we de productiekosten voor u uiterst laag houden. Gaat het om kleinere aantallen cd's persen? Geen enkel probleem, want u kunt bij ons ook terecht voor het dupliceren van uw cd's.

Hoe gaat het cd persen eigenlijk in zijn werk?

De naam zegt het eigenlijk al: het persen van een cd gebeurt met behulp van perstechniek. De benodigde data worden dan direct op de betreffende cd geperst. Een cd is gemaakt van plastic en op zo'n cd zit weer een aluminium reflectielaag. Deze laag kaatst de laser van de cd-speler terug. Bij het cd maken in onze perserij worden korrels van pvc verwarmd en in een mal gespoten. Vervolgens persen we de data op de cd. Aansluitend brengen we een reflectielaag op de cd aan en ter bescherming van de reflectieve laag komt daar nog een laklaag overheen.

Cd persen en het bedrukken van uw cd

Wij kunnen veel meer dan puur en alleen het persen van cd's. Wij zijn ook in staat om voor u het juiste drukwerk te maken voor op uw cd en op de cd-verpakking. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende druktechnieken (zeefdruk, offset, inkjet of thermisch) voor de meest scherpe en realistische afdrukken. Ook het voorafgaande creatieve proces kunnen wij voor onze rekening nemen. Heeft u bijvoorbeeld zelf geen geschikt ontwerp kunnen maken voor uw cd, dan nemen wij dit van u over. Onze medewerkers weten elke keer weer te verrassen met de mooiste creaties. Neem contact op voor meer informatie!