Waarom DVD Perserij?
25 Jaar toonaangevend
Eigen DVD Fabricage
Uitstekende service
Afspraak is afspraak
Persoonlijke begeleiding
Super lage prijzen

CD Perserij

 
De CD Perserij is een all-round bedrijf op het gebied van Multimedia en het persen van een ultieme CD productie in eigen beheer. Doordat onze eigen CD perserij is gevestigd in Nederland zijn alleen wij in staat om binnen een zeer kort tijdsbestek een productie voor u te realiseren incl. alle verwante producten zoals bijvoorbeeld een CD hoes, Label en inlay in full-colour drukwerk geheel op maat gemaakt door onze eigen grafische vormgevers. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het persen van CD's & DVD's weten we bij de CD Perserij altijd de puntjes op de bekende "i" te zetten.
 

CD Perserij  

Mogelijkheden bij de CD Perserij:

Bij de CD Perserij leveren wij indien gewenst maatwerk van A tot Z en luisteren naar uw persoonlijke wensen en denken graag met u mee om een perfect eindproduct voor u te realiseren. Verder ondersteunen wij u bij het promoten van uw eigen CD om van uw productie ook daadwerkelijk een succes te maken. Denk hierbij o.a. aan het aanmelden bij Legal Download sites zoals bijvoorbeeld Radio NL, Radio 538 of TV oranje maar natuurlijk wordt uw productie ook geplaatst op o.a. i-tunes en Spotify. Indien u een clip wilt laten maken voor uw eigen CD persing, ook dan kunnen wij van de CD Perserij u verder helpen doordat wij samenwerken met diverse productie en platenmaatschappijen.
 

Vele gingen u al voor!

Inmiddels hebben binnen de ruim 25 jaar al veel artiesten en bedrijven hun weg naar de CD perserij weten te vinden en is ons bedrijf uitgegroeid tot een zeer gerenommeerd en bekent bedrijf binnen de muziek en multimedia industrie en hebben wij al veel bekende artiesten mogen voorzien van een perfecte CD Productie zoals o.a. ; Edwin Evers, Frans Duyts, De Dijk, Jan Akkerman enz...

Vrijblijvende offerte
Indien u plannen heeft om een CD te laten persen bij de CD Perserij, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op het laat u de uitgebreide mogelijkheden toelichten door een van onze ervaren medewerkers, wij helpen u uiteraard graag verder.

De CD Perserij is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren en daarbuiten uiteraard per e-mail: Telefoonnummer: +31 (0)495-564145 E-Mail: info@cdfabriek.nl

Wij hopen u spoedig te mogen begroeten als klant van de CD Perserij!

Neem ook eens een kijkje op www.dvd-cdpersen.nl/cd-persen,8.html voor het persen van een perfecte DVD productie