Waarom DVD Perserij?
25 Jaar toonaangevend
Eigen DVD Fabricage
Uitstekende service
Afspraak is afspraak
Persoonlijke begeleiding
Super lage prijzen

Dvd branden:

Oplages DVD Branden tot 500 stuks

Heeft u een dvd die u meerdere keren wilt laten dupliceren of branden? De DVD Perserij begeleidt u tijdens het gehele traject. Een dvd branden is interessant qua prijs als het gaat om een oplage van maximaal 500 stuks. Voor grotere oplages raden wij u aan uw dvd te laten persen. Uiteraard dient u wel de rechthebbende van de dvd te zijn. Als het om een audio-dvd gaat, dan kunnen wij desgewenst de STEMRA-aanvraag volledig voor u verzorgen.

DVD Branden

Verpakking en drukwerk van uw dvd

Prettig natuurlijk dat u ons kunt inschakelen bij het dvd branden, maar daar houdt onze service zeker niet bij op. Wij gaan verder dan alleen het branden van een dvd. We zorgen ook voor bijpassend drukwerk (zowel op de dvd als op de dvd-hoes) en hebben allerlei slimme oplossingen om uw dvd te verpakken. Het zorgt ervoor dat uw dvd net even wat extra cachet meekrijgt. Wij beschikken over een jarenlange ervaring en zorgen er altijd voor dat uw project op een professionele manier begeleid wordt. Een dvd branden wij graag voor u en de bijbehorende prijzen weten wij al jaren laag te houden.

Verschillende soorten dvd drukwerk

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van drukwerk bij ons bij het dvd dupliceren. Zo kunnen wij een label maken voor op de dvd, maar bijvoorbeeld ook het drukwerk verzorgen voor de achterkant van uw dvd-verpakking. Ook een bijbehorende inlay zoals een booklet kunnen wij voor u verzorgen. Het maakt niet uit of u zelf al een ontwerp gemaakt heeft of dat u dat ons wil laten verzorgen: bij de DVD Perserij is het allemaal mogelijk. Samen bespreken we uw voorkeuren en wensen, zodat wij het juiste drukwerk voor uw dvd en dvd-verpakking kunnen samenstellen.

Wilt u ook een dvd laten maken, inclusief bijbehorende dvd-verpakking en -drukwerk? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.