Waarom DVD Perserij?
25 Jaar toonaangevend
Eigen DVD Fabricage
Uitstekende service
Afspraak is afspraak
Persoonlijke begeleiding
Super lage prijzen

De DVD Perserij: nummer 1 op het gebied van multimedia!

Wie op zoek is naar een betrouwbare partner op het gebied van cd en dvd maken, is bij de DVD Perserij aan het juiste adres. Wij zijn een echte multimediaspecialist en kunnen voor u een heleboel betekenen met betrekking tot uw cd of dvd. Onze perserij is voorzien van hypermoderne apparatuur en onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals met liefde voor hun vak. Of u nu een cd wil laten persen, op zoek bent naar bedrukking voor uw dvd of op wil vallen met een digitaal visitekaartje: wij draaien er onze hand niet voor om! Van 1 tot vele tienduizenden kopieën, met of zonder drukwerk en verpakking en volledig toegespitst op uw wensen en uiteraard uw budget.

Jarenlange ervaring

Wij kunnen u begeleiden gedurende het gehele traject zodat we een optimaal eindresultaat weten te behalen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van persingen, muziek en platenmaatschappijen heeft u aan ons een betrouwbare partner. Moet het hele project nog opgenomen worden? Wij zorgen er graag voor, evenals de distributie van uw project: niet alleen in uw eigen omgeving maar ook in de rest van het land. Zo maken we van uw idee een ware hit!

Scherpe prijzen bij de DVD Perserij

De DVD Perserij maakt digitale media in alle vormen en soorten. Van cd, dvd en dvd-rom tot aan bedrukte dvd-r's en cd-r's (voorzien van een bedrijfslogo) en USB-sticks. Ook kleinere opdrachten voeren wij met het allergrootste plezier uit en altijd tegen scherpe prijzen. We beschikken over een eigen ontwerpstudio waar u geen meerkosten betaalt voor aanpassing van het ontwerp. U hoeft ook geen pre-masterkosten te betalen en wij zorgen altijd voor een snelle aflevering. Onze eigen koerier brengt alles naar u toe (in Nederland) binnen 24 uur. Verder kunt u bij ons ook terecht voor de gehele procedure rondom stemra-rechten. Wij weten precies wat er allemaal komt kijken bij deze aanvraag aangezien we al vele keren met dit bijltje gehakt hebben.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een cd maken of een dvd maken? Zoekt u naar een kwalitatieve dvd perserij of cd perserij? Neem contact met ons op voor een passende offerte of kom eens langs voor een oriënterend gesprek.