Waarom DVD Perserij?
25 Jaar toonaangevend
Eigen DVD Fabricage
Uitstekende service
Afspraak is afspraak
Persoonlijke begeleiding
Super lage prijzen

Vormgeving: ontwerpen voor uw multimedia

Een cd maken of een dvd maken is iets waar u veel tijd aan besteedt. Het schrijven van de nummers, het componeren van de muziek, de opnames in de studio en het afmixen van het geheel. Toch houdt het daar bij lange na niet mee op. Ook de vormgeving van de cd of dvd, de hoes en de verpakking zijn een zeer belangrijk onderdeel van het complete proces. U wilt immers dat uw geproduceerde schijfje wel opvalt tussen alle andere muzikale aanbieders. Bij de DVD Perserij kunnen we al het drukwerk omtrent uw dvd of cd verzorgen.

Vormgeving van cd- en dvd-hoezen

Wij beschikken over een jarenlange ervaring met betrekking tot de vormgeving en het ontwerp van cd- en dvd-hoezen. U kunt het ontwerp (deels) bij ons aanleveren, of kiezen om de specialisten van de DVD Perserij de gehele vormgeving voor hun rekening te laten nemen. Niet alleen de hoes van uw multimedia vraagt om een ontwerp, ook de cd of dvd zelf kan voorzien worden door een prachtige bedrukking op basis van ons ontwerp en onze vormgeving. Standaard bestaat het drukwerk (en daarmee dus ook de vormgeving van uw cd of dvd) uit een boekje en een zogeheten inlaycard.

Verpakking voorzien van mooie vormgeving

Er zijn diverse soorten verpakkingen voor uw cd of dvd waar wij een ontwerp voor kunnen maken. U moet dan denken aan plastic hoesjes of witte cd-enveloppen, maar natuurlijk ook jewel-boxes voor 1 of meerdere cd's of dvd's, een speciale cd-box of de bekende (en wat grotere) Amary verpakkingen. Afhankelijk van uw voorkeuren en uw budget gaan wij samen op zoek naar de best passende verpakking voor uw multimediaproductie.

Vormgeving van andere producten

We kunnen meer dan alleen de vormgeving en het bedrukken van alles dat met cd's en dvd's te maken heeft. U kunt hier ook terecht voor de vormgeving van bijvoorbeeld USB-sticks of unieke businesscards (visitekaartjes in de vorm van een cd of dvd). U kunt er onder andere productpresentaties, commercials en links naar websites op kwijt. Meer weten over de vormgeving van diverse producten op het gebied van multimedia? Neem dan contact met ons op.