Waarom DVD Perserij?
25 Jaar toonaangevend
Eigen DVD Fabricage
Uitstekende service
Afspraak is afspraak
Persoonlijke begeleiding
Super lage prijzen

USB-stick met logo

Kies eens voor een origineel relatiegeschenk en laat een USB-stick met logo bedrukken bij de DVD Perserij. Wij doen meer dan alleen het verzorgen van alles omtrent de productie van een cd of dvd. U ziet dat u bij ons ook terecht kunt voor het vervaardigen van USB-sticks, voorzien van uw eigen tekst of logo.

Diverse kleuren, formaten en opties

Als u een USB-stick met logo bij ons wil aanschaffen, dan heeft u de keuze uit verschillende kleuren en verschillende formaten. Bij het formaat gaat het dan om de opslagcapaciteit, waarbij u de keuze heeft uit een USB-stick van 1, 2, 4, 8 of 16 GB. De gebruikte technologie is USB 2.0 maar ze zijn ook compatible met USB 1.1. Tevens heeft u verschillende opties voor de data: data op stick, onverwijderbare bestanden en autorun. De maximale snelheid is ongeveer 30 MB per seconde (lezen) en 10 MB per seconde (schrijven). Onze USB-sticks beschikken over een behuizing van geanodiseerd aluminium.

Aanleverspecificaties voor uw logo op de USB-stick

Als u uw eigen logo op de USB-stick wil laten drukken, dan moet dit bestand aan verschillende formaten en voorwaarden voldoen. U kunt er ook voor kiezen om ons het ontwerp te laten maken voor op de USB-stick, op basis van het door u aangeleverde logo of de door u aangeleverde tekst.

Zeer snelle levering van USB-sticks

Net zoals bij al onze andere diensten, kunnen wij ook uw bedrukte USB-sticks zeer snel leveren. Bovendien is de prijs altijd zeer laag en wordt u persoonlijk begeleid door een van onze medewerkers. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bedrukte USB-stick of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan even met onze bestel- en advieslijn of neem contact op via ons contactformulier.