Waarom DVD Perserij?
25 Jaar toonaangevend
Eigen DVD Fabricage
Uitstekende service
Afspraak is afspraak
Persoonlijke begeleiding
Super lage prijzen

videoclips 

Muziek videoclips maken is het mooiste vak dat er is. Zo denk Clipregisseur Zeno Groenewegen er over. Een clip opnemen is een combinatie van muziek en beeld samensmelten tot een naadloos geheel waarin je in 3 minuten een verhaal verteld. Een verhaal dat je wilt blijven volgen en je nieuwschierig maakt naar het einde. Het maken van een mooie videoclip is als schilderen met een pallet van beeld, geluid, kleuren en sferen. Na jarenlang bedrijfsfilms en commercials geregisseerd te hebben heeft Zeno zijn twee passies, muziek en beeld samengebracht op Clipregisseur.com

Het grote voordeel van Clipregisseur.com is dat allles in eigen huis gebeurt met eigen faciliteiten. Niet alleen high-end filmapparatuur o,a. de RED cinema camera waar vele bekende Hollywood films mee zijn opgenomen maar ook uitgebreide licht sets, dolly's met rails, Jibs, sliders, steadicam en sinds kort ook een eigen Drone voor luchtopnamen behoren tot ons assortiment. Er hoeft niet ingehuurd te worden en dat geeft een enorme "production value" die je niet terugziet in onze tarieven!

Clipregisseur.com werkt voor nagenoeg alle platenmaatschappijen en vele independent artiesten in binnen en buitenland en produceert clips die gezien mogen worden, gemaakt vanuit een filmische benadering. Onze clips zien er dan ook meer uit als films in plaats van Tv soaps.

Een goede clip begint bij een goed concept, ook op dat gebied denken
we graag met je mee.

Daarnaast beschikken we over een uitgebreide lokatie database met fraaie film lokaties in binnen en buitenland. Ook acteurs en figuranten casten we uit eigen bestand of in samenwerking met castingbureaus.