Waarom DVD Perserij?
25 Jaar toonaangevend
Eigen DVD Fabricage
Uitstekende service
Afspraak is afspraak
Persoonlijke begeleiding
Super lage prijzen

Platenmaatschappij met jarenlange ervaring

Bent u bezig met het opnemen van een cd of wilt u deze binnenkort gaan opnemen? De hulp en ondersteuning van een platenmaatschappij met jaren ervaring en goede contacten in de muziekindustrie kan u verder helpen als u een cd wil maken. De DVD Perserij gaat verder waar anderen ophielden en bereikt samen met u een optimaal eindresultaat om uw productie de gevraagde bekendheid mee te geven.

Promotie van uw CD of DVD product

Wij beschikken over een eigen muziekuitgeverij die op de juiste manier een actieve rol speelt in de promotie van uw product. Zo kan uw muziek legaal gedownload worden op het internet. Daarnaast melden wij uw cd-productie aan bij de Mega-charts en beschikken wij over de juiste contacten met betrekking tot pluggers van uw plaat. Verder hebben we een eigen ontwerpbureau dat voor uw cd of dvd een uiterst professionele cover kan ontwerpen. Uiteraard voorzien wij deze van een barcode inclusief bestelnummer op de cd-hoes. Wilt u uw commerciële producties onderbrengen bij een van de platenlabels van onze eigen platenmaatschappij? Ook dat is mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Muziekproducent

Als u een muziekopname wilt (laten) uitbrengen - bijvoorbeeld op cd of in iTunes - dan is toestemming benodigd van alle betrokken rechthebbenden. U moet dan bijvoorbeeld denken aan de componist, de tekstschrijver en de artiesten. Net als vele andere muziekproducenten hebben wij een doorlopende overeenkomst met Stemra. Zo kunnen wij elk halfjaar (dus achteraf) de auteursrechten voor alle geluidsdragers die verkocht zijn afrekenen. We moeten natuurlijk aan strenge eisen en voorwaarden voldoen om zo'n contract met Stemra te hebben kunnen sluiten, dus u weet zich verzekerd van een betrouwbare partij om uw muziek te produceren.

Wilt u ook een professionele stap zetten en op de juiste manier een cd of dvd maken? Neem dan contact op met onze platenmaatschappij.